London Townhouse definită de accente de artă și culoare

LLI Design au finalizat recent Proiectul Southwood, un design interior și o renovare totală a anilor '70 Casă în Londra. "Locul a avut un potențial extraordinar, iar noii proprietari, un tânăr tânăr profesionist, au vrut să îmbrățișeze simțul din anii 1970, mai degrabă decât să încerce să o ignore", au spus arhitecții.

Spațiile de circulație pe toate etajele au fost înghesuite și întunecate, astfel încât dezvoltatorii au redefinit aspectul general. O scară contemporană de sticlă și oțel și o baie principală cu un recurs distinctiv au fost cele două elemente principale solicitate de clienți.

Toți pereții interiori de pe primul nivel au fost îndepărtați pentru a crea un spațiu expansiv și primitor. Piesele de mobilier au inclus un blat metalic și un birou, o canapea portocalie arsă, un fotoliu galben Hans Wegner Papa Bear și un covor tip zig-zag mare și alb.

Starea de spirit se schimbă dramatic la intrarea în etajul superior, ceea ce evită un sentiment de calm. Paleta de culori include cremă moale, galbenă și albastru pal, cu piese de accent cheie în negru. O masă rotundă, două scaune de masă, o lampă cu pandantiv negru peste masă și o lucrare de artă de mai sus contribuie la definirea zonei de luat masa.

Nuanțele calmante au fost repetate în bucătărie, cu unități khaki palide și o blată compozită cremă. Piesele puternice de obiecte de artă și pernele grafice ajută să aducă zonele separate împreună pentru a forma un întreg. [Informații furnizate prin e-mail de către LLI Design; fotograf: Alex Maguire]

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu