Premiul Casa Mullaghmore care se ridică dintr-un câmp de flori

Ridicându-se dintr-un câmp de flori, Casa Mullaghmore aduce proprietarilor nu numai confort imbunatatit si spatiu suplimentar, dar imbunatateste si aspectul proprietatii. Renovarea / extinderea acestei case de vacanță de familie a dus la o arhitectură combinată fascinantă. Designul funcțional definește fiecare centimetru din această frumoasă retragere de vacanță - liniile moderne de design se întâlnesc cu arhitectura existentă într-un mod confortabil, dar provocator. Extensia este compusă dintr-un dormitor matrimonial și două dormitoare mai generoase, cu vedere spre întinderi de apă. Secțiunea opusă a casei este ocupată de zona de viață, de bucătărie și de spațiul social. Proiectat de Peter Legge Associates, Casa Mullaghmore beneficiază de cât mai multă lumină naturală și de căldura lemnului afișată în spațiile interioare. Când această reședință a primit premiul IDI Design 2011 pentru locuințe interioare, judecătorii au comentat: "Câștigătorul evident în această categorie. Desi un design foarte arhitectural si aspect, interiorul incheie finisaje detaliate si alegerea materialului folosit face un spatiu intim de locuit, potrivit pentru vacanta si viata in aer liber.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu