Geometria surprinzătoare expusă de Retreat de vacanță contemporană în Spania

La Casa de los Vientos a fost imaginat ca un refugiu de vacanță contemporan pentru o familie de patru persoane, inclusiv trei generații. "Noul proiect este abordat ca un răspuns la locul și așteptările utilizatorilor în ceea ce privește timpul liber, confortul și ajustarea economică", arhitecții de la José Luis Muñoz Studio a spus.

Fotografiat deJavier Callejas, resedinta din Cadiz, Spania, vine la 2.080 de metri patrati si este structurata pe doua nivele. Forma sa inițială a fost dictată de orientarea și de vânturile predominante din zonă.

Dormitoarele și zonele de locuit sunt situate la parter, în timp ce la nivelul superior se află două zone de divertisment. "Porches, terase, pereți de vânt și balcoane formează un volum care oferă spații în aer liber pentru a fi utilizate în toate zilele anului, în funcție de direcția vânturilor", au adăugat arhitecții. Forma și orientarea terasei de la piscină îl protejează de vânturile puternice.

Pentru interioare a fost aleasă o schemă de design minimalistă; acest lucru asigură suficient confort și funcționalitate pentru ca familia să se bucure de vacanțele de vacanță în orașul colorat din Cadiz. [Informații furnizate de José Luis Muñoz Studio]

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu