Biroul de creație definit de o singură bucată de mobilier

Aceasta este povestea unei colaborări minunate între designer și client. Începe cu The Little Red Ants, un studio care creează videoclipuri pentru o multitudine de clienți și care avea nevoie de un spațiu de lucru pe care să-l poată numi a doua casă. Ei au decis să lucreze cu PRODUCE, un birou de proiectare cu capabilități de prototipuri care le permite clienților să vizualizeze desenele înainte de a fi construite și să testeze și să facă propuneri la scară 1: 1 bazată pe prototipuri.

Noul birou Little Red Ants din Singapore ocupă o suprafață de 170 de metri pătrați și a fost finalizat în 2015. Deoarece studioul lucrează de obicei 24-7, acest birou trebuia să fie ca oa doua casă. A trebuit să ofere angajaților un loc unde să lucreze, să doarmă, să mănânce și să se joace.

Una dintre principalele solicitări a fost pentru un spațiu care să promoveze comunicarea. Toate proiectele necesită mai multe persoane în diferite stadii de finalizare și trebuie să fie capabile să interacționeze cu ușurință și să facă schimb de idei. Fiecare angajat are un mic spațiu de lucru și toate sunt interconectate de o piesă de mobilier uriașă. Această strategie de design le permite tuturor să lucreze în mod coerent ca un singur corp la fel ca și furnicile.

Biroul open plan are doar o piesă de mobilier. Este, totuși, unul foarte mare și complex. Este o structură continuă care integrează opt birouri și o varietate de alte funcții. Spațiul de lucru și zona vizitatorului sunt delimitate ocazional de această structură, menită să reflecte modul în care toată lumea lucrează în acest loc.

Pe lângă integrarea birourilor, structura continuă servește și ca o caracteristică organizațională. Acesta ascunde tot spațiul de stocare și toate funcțiile. Stația de lucru a mesei de lucru se înclină și devine o platformă ascendentă peste suita de editare, baia, camera serverului și spațiul de întâlnire. Apoi se îndoaie și-și recâștigă funcția inițială.

MoreINSPIRATION
  • 5 Piece Studio de birou de birou de Wood Winsome
  • Modular și flexibil Turnstone Bivi mobilier de birou
  • Proiect DIY creativ: schimbarea mesei transformată într-un birou de birou

După cum vă puteți imagina, fabricarea acestei trăsături centrale a fost cea mai mare provocare pentru proiect. Pentru a face posibil, designerii au profitat de capabilitățile lor de prototipare, ceea ce le-a permis să testeze soluțiile posibile și să adapteze designul până când a devenit perfect.

Forma sinuoasă a întregii structuri a fost creată cu ajutorul unor curbe de sprijinire a nervurilor și a unei tăieturi de masă cu mașina CNC. Finisajul furnirului de arțar a fost marcat cu tăieturi regulate de mică adâncime și acest lucru ia permis să se aplece pentru o privire netedă.

Această unică piesă unică de mobilier care se înfășoară în jurul biroului a fost fabricată digital și a fost proiectată să fie multifuncțională. Un detaliu frumos este că ascunde toate cablurile, lăsând spațiile de lucru curate și libere de aglomerație.

Corpurile de iluminat au fost folosite pentru a delimita anumite spații. Zona folosită de scriitori și editori și lumini alternative, calde și reci, cu dimmer. Acest lucru permite utilizatorilor să se simtă confortabil în orice moment. Sala de ședințe are o masă retractabilă și poate fi deschisă, făcând parte din zona de lucru. În mod similar, suita de editare și redare poate fi deschisă sau închisă, în funcție de caz.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu