Drăguță și confortabilă de către Ong & Ong Architects

Ong & Ong Architects au creat un design interior drăguț și confortabil în această clădire rezidențială. Ferestrele cu dimensiuni mari permite luminii solare să curgă și să invadeze interioarele clasice, dar pline de culoare. Deși spațiul pare să fie puțin strâns, arhitecții au încercat să folosească culori naturale pentru a îmbunătăți calitatea vieții prin deschiderea interioarelor. Casa de trei etaje are un mansardă convertită într-un dormitor pentru oaspeți, cu un pat înălțat, care profită de aerul curat și vedere racoritoare care poate fi de asemenea plăcută de la balcon. Alte caracteristici ale casei sunt descrise de Ong & Ong Architects: "Zona de locuit maximizează lumina prin ferestrele și ușile de înaltă înălțime, creând un spațiu de lumină. Acest concept se îndreaptă spre zona de luat masa și de bucătărie. O unitate mare de insule a fost proiectată să se dubleze ca o masă, în timp ce dulapul încorporat oferă o mulțime de spațiu de stocare, ajutând la eliminarea dezordinirii. Dormitorul principal se află liniștit în cel de-al doilea etaj. Baia principală utilizează culori îndrăznețe și materiale pentru a completa confortul și confortul cald al dormitorului. Culorile bogate umple atmosfera în cel de-al treilea etaj unde se află camera copiilor. Utilizarea inteligentă a tapetului și a covoarelor cu culori ascuțite luminează camera.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu