Cipru Home răspunde la mediul său cu un design modern

Accentul pentru Vardastudio Architects & Designers este acela de a face fiecare proiect un raspuns direct la conditiile sale de mediu, astfel incat, atunci cand practica a inceput sa lucreze la aceasta resedinta neobisnuita in Paphos, Cipru, ei au dat tot ce au putut.

Casa oferă un spațiu de locuit total de 384 de metri pătrați, organizat pe trei nivele. Cel mai interesant aspect al proiectului este faptul că situl este un deal abrupt, iar casa este pe jumătate îngropată în pantă, folosind solul drept izolație.

Având în vedere locația, modul în care sunt organizate spațiile nu este exact convențional. Intrarea este la nivelul de sus și există un garaj pe acoperiș. Dar toate aceste detalii vin ca răspuns la natura neobișnuită a mediului înconjurător.

Bucătăria, sufrageria și spațiul pentru servirea mesei au acces la o piscină și o terasă. Acestea au pereți și ferestre din sticlă de la podea până la tavan, care captează priveliștea fermecătoare a mării, iar decorul general este simplu și foarte eficient pentru a evidenția ceea ce contează cu adevărat.

Bucătăria albă este un spațiu proaspăt, curat și pur, iar pereții de sticlă evidențiază luminozitatea globală a spațiului, permițând lumina și vederile să devină parte a interiorului.

Spațiile secundare, cum ar fi spațiile de depozitare și băile sunt situate în cele mai profunde părți ale planului, pe fiecare dintre cele trei nivele. Acest lucru permite zonele sociale și dormitoarele să beneficieze de o expunere superbă spre priveliști panoramice.

MoreINSPIRATION
  • Casă familială modernă cu parcare subterană și podea înălțată
  • Acasă de familie hibridă se amestecă arhitectura modernă și tradițională
  • Casa înaltă răspunde unui loc stancos prin design elegant

La etajul al doilea se află trei dormitoare, toate cu acces la balcoane, în timp ce dormitorul principal se află pe al treilea nivel. Etajul inferior se deschide spre o frumoasă curte.

O serie de verande console se întind de la casă spre mare. Bucătăria are acces la o zonă de luat masa al fresco, iar principalele spații sociale au uși glisante care le conectează la piscină și terasă.

Garajele de pe acoperiș sunt înfășurate în jaluzele verticale care îi permit să rămână deschise, dar și să se mențină în siguranță și în siguranță. Vederile sunt minunate chiar și de aici.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu