Angajament cu peisajul: San Lorenzo Residence, Statele Unite ale Americii

Completând natura, San Lorenzo Residence adaugă o notă de valoare peisajelor înconjurătoare, fără a "fura" gloria lor. Ideal pentru o familie care caută un stil de viață aerisit și liniște, casa situată în Los Angeles, SUA, lângă un teren de golf, răspunde nevoilor clienților: este spațioasă și promovează ideea de deschidere (și transparentă) spațiu de locuit.

Proiectat și dezvoltat de arhitectura Mike Jacobs, reședința este un mediu de acasă fără stomac, cu o grădină interioară spectaculoasă. „Spațiul mare de locuit deschis este esențial pentru organizarea și performanța casei; spațiul de schimb. Ușile glisante din buzunar deschid zidul de sud spre grădină și se deschid ferestrele orientate spre nord pentru a vedea căile de cotitură creează conexiuni directe spre exterior. Aceste deschideri mari răcește pasiv casa și trag aer curat adânc în spațiile reziduale pentru a ventila în mod natural casa. "Casa este percepută ca fiind intersecția a două blocuri în formă de L care unesc: se adaptează spațiul de locuit social cu camera de zi și zona de salon, care poate fi folosit pentru diferite activități în aer liber, iar celălalt, învelit în cedru și stuc, dormitoare.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu