Casa de Familie gândită în perspectivă, cu volume voluminoase integrate

Masahiko Sato, arhitectul Arhitectului Show, a definit Casa K5, în Kurume, Japonia. Cu un aspect futurist și tavane incredibile în unul din aripi, K5 este ideal pentru familiile tinere, care nu se tem să imbrace asimetria și volumele, fără a pune la îndoială sănătatea arhitectului. Spre deosebire de peisajul rural, proiectul lui Sato este scris "avant-garde" peste tot. Uimitor de tânăr spirited, casa jonglează cu contraste alb-negru și creează un impact asupra celor care ajung să-l vadă. Diferite unghiuri, neregulile din punct de vedere al volumelor, fiecare element a fost conceput să se integreze într-un tip de locuință care gândește înainte.

În ciuda designului său îndrăzneț, locul este cu adevărat primitoare. Folosind lemnul natural drept un material principal în definirea interiorului, în special în spațiul bucătăriei-sala de mese deschisă, arhitectul a creat o atmosferă confortabilă, ideală pentru adunările de familie. Interiorul inspirat din vest este combinat cu elemente de stil japonez, pentru a se potrivi tradiției din Orientul Îndepărtat. Datorită culturii japoneze, o cameră tatami a fost integrată fără probleme în proiect. Forma neregulată a casei a fost posibilă în principal datorită locației pașnice. Un sit urbane aglomerat nu putea susține în nici un caz asemenea variații spațiale. Foarte interesant și inspirat, K5 reunește culturile occidentale și orientale, creând un amestec perfect de stil pentru familiile moderne.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu