Penthouse dublu înălțime glazurat cu vedere la jungla urbana

Casa Copacului se ridică deasupra orașului Shenzhen, China, tragând în lumină naturală printr-o trăsătură definitorie a spațiului - un spațiu interior în două etaje parțial glazurat și deschis față de ideea de a "trăi între oraș și natură". Proiectat de Kokai Studios, apartamentul penthouse care ocupă etajele 48 și 49 ale unei clădiri înalte prezintă o structură rezidențială splendidă ce se întinde pe o suprafață de 616 de metri pătrați. Un copac tămăduit plantat în mijlocul acestui spațiu interior ridicat, creând o legătură de vis între spațiul exterior și spațiul rezidențial inundat. Designul acestor interioare dinamice a fost posibil după ruperea zidurilor și reorganizarea spațiului. Creat din "cenușa" a două apartamente separate, acest spațiu de vis combină funcțiile publice și cele private într-o suită plină de farmec culminând cu o terasă în aer liber străpunsă de o piscină.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu