Inspirarea Visual Break între Vechi și Nou: Extensia Hawthorn în Melbourne

Arhitectura Chan finalizat Extensia pădurii, un proiect constând într-un plus spate într-o casă cu terasă victoriană dublă în Melbourne, Australia. Potrivit dezvoltatorilor de proiecte, principala provocare a fost To design "o nouă zonă de familie fără a sacrifica prea mult din curtea din spate, respectând în același timp casa existentă. Abordarea a fost aceea de a crea o pauză vizuală între vechi și nou, pentru a delimita clar zonele diferite. "O zonă de jacuzzi și o piscină adaugă o atmosferă contemporană noii extensii, oferind în același timp spații liniștitoare pentru interacțiunea familială.

Dispunând de linii clare, utilizarea extensivă a ferestrelor și a tavanelor înalte, noua adăugire corespunde nevoilor de viață ale proprietarilor, fără a interfera cu personalitatea tradițională a construcției principale victoriene: "Casa existentă are patru dormitoare de dimensiuni mari, dar camerele de zi, de mese și de bucătărie erau mici, cu tavane mici. Deci, propunerea a fost să demoleze partea din spate a casei și să construiască o nouă bucătărie modernă, modernă, amenajată, cu o spălătorie nouă, două băi și un nou dormitor matrimonial. "Bucurați-vă de tur virtual al proprietății și permiteți-ne știți ce credeți! [Fotografii de Folded Bird Photography - Brendan Finn]

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu