Casa modernă cu zone de divertisment mari și vedere la ocean: Pearl Bay Residence

Gavin Maddock Design Studio a finalizat dezvoltarea Pearl Bay Residence, o retragere impresionantă situată la 90 km nord de Cape Town, Africa de Sud și marginită de o rezervație naturală învecinată cu oceanul. O semnătură modernă în cadrul bugetului și influențele stilului mediteranean au fost cele două cerințe principale menționate în documentația clienților. Rezultatul este o structură dublă pătrată dreptunghiulară de 600 de metri pătrați, care găzduiește trei dormitoare, patru băi, spații generoase de living și de luat masa, atât înăuntru cât și în exterior, o galerie, un living obișnuit, un birou, punți, terase și balcoane.

Alte provocări legate de arhitectură au fost îndeplinite cu succes: "Cladirea trebuia să fie întemeiată, prin urmare trebuia să fie verticală, nu orizontală. Ambele pavilioane din față și din spate sunt două etaje, iar ferestrele sunt tăiate în parapet pentru a evidenția verticala. Cele două pavilioane sunt alăturate de galerie, un element cu un singur nivel în care peretele lateral orizontal evidențiază din nou verticala clădirii principale. "După cum puteți vedea în fotografiile de mai jos, fiecare interioară creează vederi fermecătoare ale oceanului, adăugând sărbătoare perpetuă simt acest loc inspiră. [Fotografii de Adam Letch]

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu