Optimizarea spațiilor de locuit: Bright și Invitație "Through House" din Toronto

Dubbeldam Architecture + Design a finalizat dezvoltarea Prin Casa, o reședință de 1,450 de metri pătrați situată în Toronto, Ontario, Canada. Proiectul (o modernizare a unei locuințe existente) face cel mai mult dintr-un mic lot într-un cartier dens, oferind locuitorilor spații de locuit luminoase și confortabile: "Pentru a păstra grădina intimă din spate, provocarea de proiectare a fost aceea de a extinde spațiul interior fără a crește amprenta casei. Interiorul întunecat și întunecat a fost sculptat pentru a crea spații luminoase, aerisite, legate printr-un plan deschis. Elementele personalizate, încorporate, cum ar fi șemineul păstrat în pâslă, delimitează spațiul fără a închide o cameră în alta ", a explicat arhitecții.

O curte urbană împachetează curtea din lemn în alb și oferă oportunități pentru petrecerea timpului în aer liber. Inteligentele detaliate în interiorul și în afara adaugă originalitate și dinamică: "Materialele și construcțiile subliniază liniaritatea, creează percepția de a extinde și întinde spațiul și îndreaptă ochiul spre casă spre grădină. Ecranele mari de sticlă de la podea până la tavan dizolvă granițele dintre interior și exterior, extindând spațiul de locuit al parterului în curtea din spate. "Designul interior inspiră echilibru, prospețime și transparență, cu o paletă de culori care rămâne realistă pentru minimalism, dar adaugă puțin în plus, sub formă de nuanțe puternice, contrastante. [Fotografii de: Bob Gundu]

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu