Stațiune rezidențială construită în jurul unei curți centrale din Peru: Casa La Planicie

Courtsey de Juan Solano

Având o suprafață totală de 905 de metri pătrați, Casa La Planicie, dezvoltată de Oscar GonzalezMoix în cartierul La Molina, Peru, este o interfață modernă în interior-exterior a zonelor de locuit. O scurtă prezentare a proprietarilor a solicitat o clădire care să ofere o conectivitate maximă cu mediul, ceea ce a determinat existența unei mari curți centrale. În plus, fiecare dintre interioarele care formează această reședință masivă în formă de U vine cu vederi superbe ale dealurilor îndepărtate.

Courtsey de Juan Solano

Iată mai multe despre structura interioară a reședinței: "Pe o parte a câmpului se află un volum longitudinal care conține intrarea principală cu două înălțimi, bucătărie, camera de zi și circulația principală. Acest obiect acționează ca o coloană vertebrală și conectează programele. Trei fețe definesc curtea; unul dintre ei este coloana vertebrală, ceilalți doi proiectează volume specifice mai mari. Între cele două volume, curtea articulează camera de zi de iarnă și mese de vară (grătar / grătar) ". Cum ați comentat structura și structura acestei case de familie în Peru?

Courtsey de Juan Solano

Courtsey de Juan Solano

Courtsey de Juan Solano

Courtsey de Juan Solano

Courtsey de Juan Solano

Courtsey de Juan Solano

Courtsey de Juan Solano

Courtsey de Juan Solano

Courtsey de Juan Solano

Courtsey de Juan Solano

Courtsey de Juan Solano

Courtsey de Juan Solano

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu