Renovated Flat in Paris face cea mai mare parte a mobilierului convertibil

Aceasta este povestea unui apartament din secolul al XIX-lea situat în Paris, care a trecut recent printr-o renovare majoră. Proiectul a fost realizat de Alia Bengana, iar sarcina a fost aceea de a întineri spațiul și de ao face potrivit pentru stilul de viață modern al noului proprietar al fotografului.

Peretele de intrare îngust, odată lipsit de personalitate, a fost vopsit la miezul nopții albastru și a fost echipat cu o piesă de artă unică și foarte interesantă, formată din două lentile. În același timp, un dulap de perete a fost proiectat pentru a ascunde zona de spălare și spațiul de utilitate. Cerințele clientului au fost puține, dar foarte clare. El dorea ca apartamentul să fie modern și simplu și să includă un dormitor suplimentar, precum și un spațiu multifuncțional, care să includă sufrageria, spațiul de luat masa, bucătăria și biroul.

Pentru a face acest lucru, răspunsul designerului era să folosească mobilier retractabil. Acest lucru a permis ca spațiul de locuit să fie transformat într-o bucătărie sau într-o zonă de luat masa, în funcție de nevoile utilizatorului și cu puțin efort.

Bucătăria rămâne ascunsă în interiorul unei dulapuri de perete atunci când nu este necesară. Ușile ascund zona de pregătire, chiuveta și capota, precum și rafturile.

Insula bucătăriei ascunde ceva. O masă de masă poate fi extinsă de acolo ori de câte ori este necesar. Acest concept permite spațiului să rămână flexibil și să schimbe ușor funcția.

Camera de zi include, de asemenea, un birou de colț. Are un design minimalist și se potrivește perfect în colț, lăsând restul spațiului deschis deschis. O serie de rafturi și cubbies montate pe perete formează un afișaj asimetric pe unul dintre pereți.

Apartamentul are acum două dormitoare, așa cum a cerut proprietarul. Dormitorul principal este simplu și liniștitor, cu parchet din heringbone, pereți albi și mobilier de accent de mesteacan. Unul dintre pereți este ocupat în întregime de un dulap alb, dar datorită culorii este abia vizibil.

MoreINSPIRATION
  • Scandinavii de frumusețe greve din nou - superba plat cu pereți de sticlă partiții
  • Micul apartament cu o cameră cu mobilier încorporat și facilități extensibile
  • Apartamentul Remodel face uz de resursele locale

Conceptul de noptieră este ciudat și interesant, dar și foarte simplu. Designul este misterios și atrăgător.

Cealaltă cameră servește drept dormitor pentru oaspeți, dar și ca bibliotecă. Patul este așezat într-un colț și are rafturi montate pe perete care se înfășoară în jurul pereților adiacenți.

Pe cealaltă parte a camerei se află un birou retractabil. Când nu este necesar, se îndoaie și ascunde rafturile. Baza biroului este o unitate mobilă care poate fi mutată liber în cameră.

De-a lungul peretelui ferestrei există o bancă lungă și joasă care formează unghiul perfect de citire.

Între aceste două dormitoare se află baia. Nu există lumină directă a soarelui, așa că designerul trebuia să fie creativ. Oglinzile mari ajută camera să se simtă mai spațioasă și mai aerisită. Placile marocane si granitul negru au fost combinate cu corpuri de iluminat albe si rezultatul este un design eclectic menit sa faca spatiul primitor.

Dușul are incinte din sticlă transparentă, ceea ce asigură fluiditatea decorului în întregul său.

Deoarece apartamentul era caracterizat de tavane joase și o mulțime de pereți portanți care leagă toate încăperile, reconfigurarea spațiului era imposibilă, astfel încât designerul trebuia să lucreze cu aspectul original și să profite cât mai mult de situație.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu