Renovarea eclectică aduce amintiri înapoi într-un apartament din Milano

Fiecare casă sau apartament are propriul său aspect unic, modelat de designer și de cei care trăiesc în el, astfel încât fiecare renovare merge și într-o altă direcție, fiind influențată de o varietate de factori particulari. Acest apartament în Navigly, Milano, este tipul de spațiu care se simte ca acasă, indiferent de stilul tău. Renovarea apartamentului a început în 2014, iar proiectul sa încheiat în 2015. Nomade Architecttura Interior, o bază de bază din Milano, creată în august 2010, a fost responsabilă de transformare. Echipa a vrut să facă acest lucru un mediu primit și confortabil, fără a se baza pe clichete.

În timpul renovării, s-au concentrat asupra expunerii frumuseții originale a apartamentului. Grinzile de lemn care au fost acoperite anterior sunt acum un element important în designul și decorarea camerei de zi. Dar grinzile expuse nu sunt singurele lucruri fermecătoare revăzute de arhitecți. De fapt, întregul design este un amestec frumos-echilibrat de vechi și nou.

Spațiul de locuit este destul de mic, oferind o canapea confortabilă cu tapițerie din țesături alb-gri și o unitate de consolă scăzută care deține televizorul și electronica. Între acestea, un covor cu suprafață dreptunghiulară, cu o paletă tradițională de imprimare și culori, leagă elementele, creând o atmosferă caldă și plăcută.

Ce este, de asemenea, frumos și atrăgător din punct de vedere vizual este paleta cromatică globală și modul în care neutrele și griul și albul se combină cu accente de muștar galben, maro și bej. În plus, toate caracteristicile mobilierului se concentrează pe confort.

O lampă de podea se află într-un colț care prezintă o fâșie de fum și o lumină caldă și subtilă care emite o lumină subtilă. Completat de un scaun chic și simplu, acest duo formează o colț drăguț, perfectă pentru a citi sau pur și simplu participă la activități de familie. În fața acestui colț este un birou / masă interesantă. Servind ca piesă multifuncțională, poate fi folosit ca un bar atunci când îi distrează pe oaspeți, ca spațiu de lucru sau ca suprafață de afișare pentru decorațiuni și obiecte personale. Designul său este eclectic, inclusiv elemente industriale și de epocă.

Din spațiul de locuit puteți vedea bucătăria care seamănă cu o cutie de metal și de sticlă. Prin alegerea acestei abordări, firma de arhitectură a permis bucătăriei să funcționeze ca un spațiu independent, menținând totodată o legătură cu zona socială prin pereții de sticlă.

MoreINSPIRATION
  • Vechiul apartament din Milano își revigorează frumusețea printr-o renovare
  • Renovarea artistică a unui apartament eclectic din Singapore
  • Renovare imobiliară minunată cu pereți albi

Amestecarea cu pereții bucătăriei este zona de luat masa care este de fapt o parte a spațiului social. Finisajele întunecate, scaunele negre și alegerea materialelor în general permit acestei funcții să creeze o tranziție fără întreruperi între cele două zone separate.

Lampa suspendată care atârnă deasupra mesei de masă este deosebit de interesantă, plasând-o și creând o aură mistică, cu designul său delicat și îndrăzneț.

Interiorul bucătăriei crește o combinație alb-negru. Contoarele de marmură și plăcile geometrice introduc modele subtile, în timp ce rafturile agățate de lemn natural sparg monotonia și adaugă un pic de căldură camerei, conectându-l vizual la restul apartamentului.

Un contrast mare devine evident între zona de living și dormitor. Spațiul privat este o cameră luminoasă și aerisită, cu pereți albi, perdele albe strălucitoare și accente albastre liniștitoare, sub forma unui cap de pictură și a unei lămpi de colț ciudate. Un set de chioșc elegant Componibili maximizează capacitățile de stocare ale camerei, fără a depăși subiectul în ceea ce privește designul și stilul.

Aceeași simplitate este afișată și în baie. Placile de baie albă care acoperă toate zidurile deschid camera, în timp ce podeaua modelată adaugă caracterul spațiului, împreună cu vanitatea de la chiuvetă, care prezintă caracteristici similare cu biroul din camera de zi.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu