Casa liniștită sofisticată din Auckland, Noua Zeelandă

Faceți cunoștință cu extravaganța și detaliile subtile de lux! Proiectul rezidential, Casa Lucerne, Auckland, Noua Zeelandă proiectat de Daniel Marshall Architects este rezultatul unui plan ingenios care implica o refacere conceptuala a unei case. Ceea ce era cu adevărat curios și diferit era inserarea unui garaj care trebuia ascuns și inclus în linia de proiectare a casei. Dorința clientului a fost aceea de a obține acel amestec perfect de funcțional și remarcabil, pentru a găzdui o linie rafinată de mașini clasice. Ca și arhitecții au spus:"Scurta descriere a fost foarte specifică, având în vedere că un număr de mașini clasice reprezintă o preocupare principală."

Având în vedere acest lucru, arhitecții au creat o zonă largă de parcare, mascând cu grijă garajul și adăugând o notă de personalitate la reședință. Pe măsură ce intri înăuntru, intri într-un loc inundat de lumină. În opinia mea, aceasta este modalitatea optimă de a crea un mediu plin de bucurie. Conjugarea clasică contemporană alb-negru, împreună cu mobilierul elegant, inspiră confortul și se potrivesc perfect cu gustul clientului pentru designul clasic. Elementul de surpriză este, fără îndoială, candelabru, obiect artistic de design care înfrumusețează camera de zi. Sfere mari de sticlă lucioase atârnă de tavan, făcând o impresie asupra celor care vizitează acest loc. O mulțime de sticlă a fost utilizată pentru finisare, creând un mediu transparent și spațios. Nimic nu pare prea mult sau prea puțin. Este cantitatea potrivită pentru tot ceea ce trebuie să păstrăm pentru ca aceste detalii clasice să se balanseze. Neutru și clasic, proiectul este o casă remarcabilă, cu detalii deosebite ale designului interior.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu