Locuință spațioasă în Africa de Sud cu vedere la grădină din aproape fiecare cameră

Modul în care văd, singurul motiv pentru a trăi într-o casă și nu într-un apartament este dacă doriți să aveți o legătură mai strânsă cu natura și dacă aveți o grădină mare. Clienții care au solicitat această reședință impresionantă în Johannesburg, Africa de Sud, par să împărtășească aceeași viziune.

Proiectul este numit House Duk. Reședința a fost proiectată de Nico van der Meulen Architects și una dintre principalele solicitări a fost o legătură puternică cu amenajările exterioare, în special cu grădina. Ca urmare, echipa a venit cu un aspect perfect pentru un astfel de stil de viață.

Casa are vedere la grădină și peisajul înconjurător din aproape fiecare cameră. Faptul că în majoritatea cazurilor pereții și ferestrele din sticlă de la podea până în tavan ajută cu siguranță. Zonele de locuit sunt deosebit de mari.

Distincția dintre interior și exterior devine neclară în unele zone. Această zonă de lounge este undeva între ele. Este un spațiu acoperit, dar se deschide spre exterior. Mobilierul a fost ales astfel încât să reflecte acest lucru.

Există o serie de astfel de spații. Cei de la parter au pereți de sticlă care îi separă de exterior și care pot fi pliate pentru a lăsa soarele și aerul proaspăt să invadeze spațiile fără bariere.

Compartimentele de sticlă sunt de asemenea folosite în interior. În acest fel, camerele sunt interconectate, fiind în același timp spații separate.

Indiferent dacă acest spațiu de locuit este complet deschis spre exterior sau închis în sticlă, vederile rămân minunate și atmosfera este întotdeauna confortabilă și primitoare.

MoreINSPIRATION
  • Mansionul rafinat de la Hollywood surprinde vederile pitorești ale orașului
  • Penthouse spațios în Södermalm cu vedere la lac
  • Vacanță impresionantă de vacanță în Africa de Sud cu care se confruntă munții îndepărtați

Într-o zi frumoasă, bariera de sticlă care separă spațiile interioare de grădina frumoasă este complet eliminată.

Așa cum am menționat, spațiile de locuit sunt deosebit de mari și, de obicei, formează planuri deschise. Totuși, pentru că sunt atât de mari, diferitele funcții sunt clar împărțite și fiecare își obține propria zonă privată.

Scara este elementul care unifică spațiile și, în același timp, le separă. Este încuiată în sticlă, deci este mai puțin robustă, dar foarte sigură și durabilă.

Designul interior este eclectic și combină elementele moderne cu detalii mai tradiționale și rustice, cum ar fi peretele de cărămidă expus în această zonă de bucătărie.

Practic, toate camerele beneficiază de vederi minunate și panoramice. Casa este poziționată într-o rezervație naturală securizată, astfel încât designul său a fost inspirat de decor și de natura care o înconjoară.

Materialele naturale au fost selectate și plasate strategic în întreaga casă. Aceste panouri din lemn adaugă căldură și textura spațiului, fiind, de asemenea, o amintire a locației frumoase.

Materialele și culorile au fost alese cu grijă și permit casei să se amestece cu împrejurimile sale naturale. Accentul a fost acordat texturilor și finisajelor.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu