Designul durabil al casei care acordă o recunoaștere tehnologiei moderne în Hong Kong

O casă existentă în vârstă de 40 de ani din cartierul Sha Tin, Hong Kong, a primit recent o completare completă de către arhitecți Millimeter Design Interior Limited. Costurile totale au fost reduse prin construirea pereților exteriori peste structura existentă. Noua reședință de 5100 de metri pătrați este în prezent împărțită în două etaje și are un garaj, o cameră de zi, două camere de oaspeți și băi, o suită de ajutor, o suită de dormitor matrimonial, cu o walk-in spațioasă în dulap și o sală de studiu. Fațada stradală dezvăluie un garaj izbitoare, cu tuburi de lumină LED imprimând o vibrație futuristă.

Un mic copac de arțar a fost plantat în centrul casei, iar acoperișul deschis de deasupra aduce lumină naturală în sala de studiu compartimentată cu sticlă. Panourile solare mari au fost instalate pe partea superioară a acoperișului pentru a asigura o sursă de energie naturală pentru încălzitoarele de apă, bateriile de iluminat și de rezervă. "Transformarea unei case de stil vechi într-o casă în stil urban și menținerea construcției inițiale fără urme este ceva care merită să fie acreditat. Acum că conștientizarea ecologică sau responsabilitatea socială a devenit o tendință tot mai mare în societate, aducerea durabilității în case este un stil de viață alternativ pentru noua generație ", au arătat arhitecții.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu