Noul design Google Interior în Londra numit L4

Primul lucru care mi-a venit în minte când am văzut aceste imagini a fost: "Oh, Google meu! - Ce loc! Dacă nu știați, Google a deschis recent un nou etaj în biroul din Londra, numit L4.Aceasta este etajul inginerilor și pare a fi cel mai trendit loc de muncă din întreaga lume.Am avut Google înainte de a adus în atenție , dar acesta oferă camere de joacă cu console de jocuri și mese de biliard, birouri ca nici unul cu jucării, coridoare care arată ca un pasaj interior dintr-o navă de nave.

Săli de întâlniri cu canapele și scaune puțin ciudate, dar confortabile. O scânteie strălucitoare apare oricând, chiar și atunci când vă plimbați prin holuri, prin urmare, plăci mari de scris au fost plasate în orice cameră și pe perete. Creativitatea este foarte importantă în acest domeniu, astfel, cu acest nou birou, acestea încurajează un mediu relaxat și o ambianță jucăușă în care lucrătorii se pot relaxa și crea.

Eliminarea aspectului obișnuit al unui birou îl relaxează deja pe angajat și fără să simtă presiunea unui loc strict, gândurile pot circula liber în mintea noastră. Modernismul se simte pretutindeni. De la covoare la culori strălucitoare și mobilier. Culorile vii acoperă întreaga podea, fără a lăsa întuneric colțuri la Google.

MoreINSPIRATION
  • Milano Google Office Design Interior Imagini
  • Noul sediu central al Londrei
  • Noul design al interiorului Google Campus din Marea Britanie

Livrările nelimitate de alimente și băuturi sunt disponibile gratuit pentru toți angajații în orice moment. Există, de asemenea, o sală de gimnastică, o cameră izolată fonic cu instrumente muzicale și, de asemenea, dispune de propria versiune a Big Brother, dotată cu șezlonguri, un covor care se aseamănă iarba si o barca cu barca. Deoarece distractia la locul de munca nu face nici un rau, dimpotriva ii ajuta sa inoveze, de ce sa nu o faca? {found on dailymaily}

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu