Folosind lumina naturală pentru a lumina o locuință hibridă industrială / modernă

Excelentul zinc negru acoperit Casa Little Venice în Londra adăpostește un aranjament fascinant de spațiu perforat de lumina naturală până la biblioteca subterană și camera de screening. Imaginat de Wells Mackeret, această reședință oferă o gamă largă de detalii atent selectate, de la oțelul ruginit care oferă controlul mecanic al ferestrelor la zidăria de inginerie neagră definind legăturile dintre anumite zone ale casei. Principalul spațiu de locuit, inundat de lumina de la un luminator luminat deasupra și de un perete de sticlă pivotant hidraulic, ghidează lumina până la biblioteca de nivel scăzut printr-o placă de sticlă structurală în podea.

Acest spațiu de confort din piele de castane subterană este înconjurat de rafturi subțiri iluminate. La etaj, pe podeaua dormitorului, panourile cu pereți dubli înalți creează un plafon dramatic ridicat. La picioarele proprietarului, parchetul reclamat a fost luminat uneori prin flacari de dans în șemineul supradimensionat. Un nivel mezanin este ocupat de cadă, iar întregul spațiu este aprins de lumina naturală și un candelabru de sticlă galben și alb din anii 1960. Extraordinar în esența sa, acest spațiu rezidențial este dovada că nevoile personale și designul splendid modern se pot alătura forțelor pentru a crea o casă de vis.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu