Vila eco-friendly cuprinde peisajul

Proiectat de RB Arkitektur, această vilă suedeză modernă este o casă în stil bunker. Acesta a fost conceput pentru a îmbrățișa peisajul și pentru a interacționa perfect cu site-ul. Cu alte cuvinte, în loc de a modela situl, făcându-l plat și potrivit pentru o clădire obișnuită, acesta a fost lăsat ca atare, deoarece casa a fost turnată pentru a deveni o potrivire perfectă.

MoreINSPIRATION
  • House On Stilts îmbrățișează peisajul norvegian stâncos
  • Vila Rahimoana, care oferă priveliști ale peisajului la 360 °
  • Retreat de vară cuprinde pe deplin vederea prin designul său geometric

O curte interioară oferă intimitate, lăsând în același timp lumina să invadeze interiorul. Pentru ca casa să devină una mai bună cu peisajul, arhitecții au acoperit acoperișul cu mușchi verde. În acest fel, bariera dintre naturale și cele artificiale devine mai puțin izbitoare și chiar dispară. De asemenea, casa este parțial construită pe deal. Pământul oferă o izolație excelentă pentru iarnă, dar și pentru vară, menținând temperatura în interior doar la dreapta.

Totuși, partea opusă a casei este complet deschisă soarelui. ferestrele mari lăsau lumina înăuntru și, de asemenea, salută vederile panoramice din interiorul hotelului, deși relativ simplu din punct de vedere al designului, casa se evidențiază datorită detaliilor neconvenționale pe care tocmai le-am descris. O refugiu perfectă pentru vacanțe și vacanțe, dar și un loc minunat pentru a apela acasă pe tot parcursul anului.

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu