Lemn și beton Hillside Maruyama Casa în Japonia

Cu vedere la orașul Sapporo, Japonia, această construcție rezidențială simplă adună vederi din toate direcțiile și le atrage înăuntru, prin ferestrele masive de la podea până în tavan. Vegetația înconjurătoare și locația dealului casei asigură protecția vieții private a locuitorilor și pot deveni "victime" ale unui stil de viață confortabil. Proiectat de studioul japonez Atelier Sano, reședința care poartă numele Casa Maruyama afișează un stil de arhitectură curat, așezat pe lemn, așezat pe o bază din beton.

Pentru a menține spațiile interioare deschise și simple, arhitecții au proiectat o serie de colțuri care adăpostesc diferite programe fără a interfera cu planul planului deschis. Realizată printr-o scară răsucite, spațiul principal de locuit conține bucătăria, spațiul pentru luat masa, camera de zi și colțul biroului. O insulă de bucătărie înconjurată de rafturi deschise pe două laturi, iar masa de masă și scaunele din lemn compun zona de gătit / mese, având doar un aranjament subtil de mobilier care le separă vizual de zona de viață. Restul spațiului este împărțit între programele necesare și un sentiment de deschidere, atât în ​​interiorul cât și spre peisajul înconjurător. Sunteți inspirat de această reședință sau preferați o abordare mai clasică a designului interior și arhitecturii?

Autor: Simon Jenkins, Poștă Electronică

Lăsați Un Comentariu